"Andrieş la unteatru", un concert înregistrat în 2017 şi lansat pe DVD un an mai târziu, va fi difuzat gratuit, duminică, pe Facebook şi YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simbol al unei generaţii, Alexandru Andrieş a acceptat invitaţia organizatorilor de a se alătura campaniei care îi îndeamnă pe iubitorii de teatru să rămână acasă în această perioadă.

19 piese lansate de-a lungul carierei sale impresionante, interpretate live pe scena unteatru, vor însoţi spectatorii într-o călătorie muzicală spectaculoasă. Peste o mie de iubitori de muzică şi-au anunţat deja intenţia de a-şi petrece seara de Paşte împreună, la concertul transmis online pe pagina de Facebook.

Alături de Alexandru Andrieş, publicul îi va vedea pe scenă şi pe artiştii Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu şi Sorin Romanescu.

"Mulţumesc prietenilor de la unteatru pentru această idee. Acum aveţi încă un motiv să staţi în casă şi sper să vă placă concertul nostru", le transmite Alexandru Andrieş spectatorilor.

Primul teatru din România care şi-a mutat activitatea în online chiar la începutul crizei, unteatru continuă să difuzeze înregistrări ale celor mai apreciate spectacole din repertoriu, prin intermediul platformelor de ticketing partenere.

Pentru a facilita accesul publicului de pretutindeni la transmisiunile online, preţul biletelor a fost redus la jumătate. Prin achiziţionarea lor, spectatorii susţin continuitatea proiectului independent grav afectat în contextul închiderii tuturor spaţiilor culturale.

Programul reprezentaţiilor transmise perioada următoare este disponibil pe www.unteatru.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.