Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles, în prima lor ieşire publică de când s-au instalat în California.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul princiar, care oficial a încetat să mai fie activ în cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ieşire publică, duminică, alături de voluntarii de la asociaţia Project Angel Food, care au ca misiune să livreze mâncare pentru persoanele care suferă de boli cronice. 

"Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. "Ei au oferit alimente pentru aproape 20 dintre clienţii noştri şi au fost încântaţi".  

Harry şi Meghan, cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei, adică de patru săptămâni. 

Ei au auzit de Project Angel Food de la mama lui Meghan, care locuieşte la Los Angeles şi care a aflat că asociaţia caută voluntari. 

"Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili", a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. "Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan". 

Cuplul s-a instalat în California (vestul Statelor Unite) luna trecută, după ce au decis să se distanţeze de familia regală şi să devină "independenţi financiar". 

Ei au rămas discreţi în special în ceea ce priveşte reşedinţa lor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar locui pentru moment în Malibu. 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită "Archewell" şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de "material educativ şi de formare", prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor, potrivit The Telegraph. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.