Actorul şi muzicianul Johnny Depp şi-a lansat joi contul de Instagram, dar şi un cover al piesei „Isolation” a lui John Lennon înregistrat împreună cu chitaristul Jeff Beck.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşezat pe o bancă din lemn, în faţa unei mese pline cu lumânări aprinse, Depp a anunţat: „Filmez ceva pentru voi. Daţi-mi un minut”.

Câteva ore mai târziu, a revenit cu o înregistrare video, în care vorbeşte despre criza globală provocată de Covid-19 şi anunţă lansarea coverului.

„Acum este timpul să începem un dialog, având în vedere că ameninţarea acestui inamic invizibil a cauzat tragedii incomensurabile şi a distrus vieţile oamenilor”, a spus Depp. „Simt că trebuie să încercăm să ne ajutăm unii pe alţii să trecem prin aceste vremuri întunecate, aceste vremuri de încercare”.

El şi-a încurajat urmăritorii, peste 1,6 milioane deja, să îşi facă timp în autoizolare pentru a fi creativi.

Actorul, care este şi membru al grupului The Hollywood Vampires, pe care l-a fondat împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry, a decis că acum este momentul pentru a lansa coverul piesei „Isolation”, realizat împreună cu chitaristul Jeff Beck.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.