LPF organizează, în perioada 16 aprilie - 6 mai, o competiţie de FIFA20, cel mai popular simulator de fotbal din lume, în care vor participa gameri profesionişti aleşi de cele 14 cluburi din Liga 1- https://stamincasaliga1.ro/, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest proiect, prin care microbiştii români pot rămâne conectaţi de acasă la emoţiile celei mai importante competiţii sportive din România, se va alătura campaniei umanitare demarată de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Proiectul este realizat în colaborare cu partenerul media al LPF, eAD şi compania n organizare de evenimente de gaming, Level-up.

”Fotbalul profesionist este şi va fi alături la orice actiune care ne poate ajuta să trecem cât mai de repede peste această perioadă teribilă! Sprijinul acordat instituţiilor medicale reprezintă un obiectiv comun al Ligii Profesioniste, cluburilor, marii comunităţi a gamerilor, care se vor pune în slujba acţiunilor întreprinse de Crucea Roşie Română. Pentru asta, intenţionăm să formăm o echipă imbatabilă, din care îi invităm să facă parte pe toţii suporterii din CASA Liga 1, pe gameri şi pe toţi ceilalţi parteneri LPF. În următoarele zile vom pune la punct un sistem prin care iubitorii fotbalului real şi cei ai fotbalului virtual pot sprijini misiunea nobilă a Crucii Roşii Române prin donaţii directe în campania #România salvează România”, a declarat Robert Pongracz, vicepreşedinte al Ligii Profesioniste.

“Suntem bucuroşi că o comunitate atât de mare şi de unită precum Liga Profesionistă de Fotbal şi suporterii ei susţin apelul umanitar lansat de organizaţia noastră. Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări când fiecare gest contează. Solidaritatea, responsabilitatea şi grija pentru comunitate sunt esenţiale, de aceea este important să formăm împreună o singură echipă pentru a învinge acelaşi adversar - COVID19”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

Acţiunea umanitară #România salvează România (www.crucearosie.ro) este o intervenţie a Crucii Roşii la pandemia Covid-19. Are ca scop strângerea de fonduri prin donaţii de la persoane fizice şi juridice, atât pentru spitalele care au nevoie de aparatură medicală, materiale de protecţie şi consumabile de unică folosinţă, cât şi pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile, cărora li se vor asigura astfel alimente şi produse igienico-sanitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.