Fostul fotbalist Jimmy Greaves, în vârstă de 80 de ani, deţinătorul recordului de goluri în Premier League, a fost externat după o săptămână, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul atacant a suferit un accident vascular cerebral în mai 2015 şi de atunci sănătatea lui s-a slăbit. Greaves a fost internat la 7 aprilie şi nu a contractat virsul Sars-CoV-2.

Jimmy Greaves a marcat 357 goluri între 1957 şi 1972. De asemenea, el este cel mai bun marcator al echipei Tottenham, cu 266 de goluri, şi ocupă locul 4 în topul golgheterilor naţionalei Angliei, cu 44 de reuşite în 57 de meciuri.

El a mai jucat la Chelsea, AC Milan, West Ham United şi Chelmsford City.

La Cupa Mondială din 1966, când Anglia a devenit campioană mondială, Jimmy Greaves a evoluat în faza grupelor, înainte de a suferi o accidentare care l-a privat de restul turneului final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.