David şi Victoria Beckham au cumpărat un apartament de 3.150 de metri pătraţi aflat într-una dintre clădirile exclusiviste din Miami şi listat la 20 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţia a fost iniţiată în urmă cu câteva luni, însă Mansion Global a dezvăluit că acordul s-a încheiat în prima săptămână a lunii aprilie, potrivit Variety.

Fostul fotbalist şi creatoarea de modă, fostă membră a Spice Girls, vor petrece mult timp în Miami, având în vedere că David Beckham este preşedintele clubului Miami Inter CF.

Acordul de cumpărare nu a fost făcut în nume personal, ci prin Beckham Brand Limited, companie deţinută de David Beckham. 

Deşi nu este cunoscut preţul exact, până ce acesta nu va fi înscris în acte, cel cerut a fost de 20 de milioane de dolari.

Apartamentul, cu privelişte 360 de grade, are cinci dormitoare şi şase săli de baie.

Turnul de 62 de etaje, cunoscut ca One Thousand Museum, a fost proiectat de Zaha Hadid, arhitect premiat cu Pritzker, şi inaugurat în 2019.

Soţii Beckham au mai deţinut o reşedinţă în Statele Unite, în Los Angeles, unde David Beckham juca pentru L.A. Galaxy. Ei au vândut casa din Beverly Hills în 2018, pentru 33 de milioane de dolari, realizând un profit de 15 milioane de dolari.

De-a lungul carierei fotbalistice, Beckham a mai locuit la Madrid, Milano şi Paris. Este cunoscut că a cumpărat o casă în suburbiile Madridului şi a vândut-o în 2015, la opt ani după ce a listat-o, pentru 5,2 milioane de dolari.

Reşedinţa principală a familiei Beckham se află în Londra, în cartierul exclusivist Holland Park. Casa a fost cumpărată în 2013, pentru 39 de milioane de dolari, după care a fost renovată cu 10 milioane de dolari. În plus, familia mai deţine un conac în Cotswolds, unde se află acum în autoizolare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.