Concertul „Un Recviem German“, de Johannes Brahms, va fi disponibil joi, de la ora 19.00, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrarea pentru solişti, cor şi orchestră a avut premiera în 1868, la Catedrala din Bremen, fiind dirijată de însuşi compozitorul Johannes Brahms.

La Filarmonica „George Enescu”, ea a fost interpretată pe 4 şi 5 aprilie 2018 sub conducerea dirijorului german Claus Peter Flor, alături de soliştii Irina Iordăchescu şi Ionuţ Pascu. Corul Filarmonicii „George Enescu“ a fost pregătit de maestrul Iosif Ion Prunner, concertmaistru invitat fiind David Lefèvre.

Înregistrarea celebrei lucrări interpretată pe 5 aprilie 2018 în sala mare a Ateneului Român va fi prezentată acum online, pe site-ul fge.org.ro, pe pagina de Facebook şi pe canalul YouTube al Filarmonicii.

Accesul pe aceste canale online este gratuit.

Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt, a recomandat concertul pe pagina de
Facebook a Ambasadei Republicii Federale Germania Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.