Serviciul de streaming pentru dispozitive mobile Quibi a înregistrat peste 1 milion de descărcări în prima săptămână de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit analiştilor, platforma în care au fost investiţi 1 miliard de dolari a fost primită modest, în parte, din cauza pandemiei de Covid-19, scrie Variety.

Până pe 12 aprilie, aplicaţia Quibi a fost descărcată şi instalată de 1,15 milioane de ori, potrivit Apptopia. 

Serviciul de streaming a fost lansat cu o perioadă de gratuitate de 90 de zile.

Descărcările au fost împărţite aproape egal între Android şi iOS, cu 87% în Statele Unite şi 6% în Canada. Aplicaţia este disponibilă la nivel mondial, dar startup-ul lui Jeffrey Katzenberg şi CEO-ului Meg Whitman se concentrează pe pieţe din America de Nord.

Debutul Quibi a venit într-un moment inoportun: serviciul este destinat dispozitivelor mobile şi găzduieşte înregistrări video cu o durată de maxim 10 minute. Însă, având în vedere criza sanitară şi măsurile de distanţare socială şi izolare impuse, milioane de oameni se află în case.

În ziua lansării, Quibi a reprezentat un subiect puţin discutat în social media faţă de Disney+, la debut.

Disney+ a fost descărcată de 12,5 milioane de ori în prima săptămână, în SUA, Canada şi Olanda. În cinci luni, platforma online - care oferă un catalog vast de filme - a strâns peste 50 de milioane de abonaţi.

Pe Quibi sunt încărcate 50 de show-uri, cu protagonişti ca Sophie Turner, Corey Hawkins, Chrissy Teigen, Christoph Waltz, Liam Hemsworth, Chance the Rapper şi Jennifer Lopez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.