Un bărbat a fost amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 15.000 de lei deoarece avea asupra sa un pistol cu aer comprimat, în timp ce era pasager într-un taxi, şi pentru că a încălcat ordonanţa militară numărul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au anunţat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că şoferul unui autoturism care efectuează transport în regim taxi ar fi ameninţat cu un pistol de către o persoană.
 
Poliţiştii locali au pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind identificat şi oprit pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta faţă un bărbat de 37 de ani.
 
"Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi avut asupra sa un pistol cu aer comprimat, iar din cauza faptului că şoferul autoturismului tip taxi nu s-ar fi simţit în siguranţă, acesta l-ar fi introdus în portbagaj, fără ca asupra sa să fie exercitate acte de violenţă sau ameninţări, continuând cursa”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Bărbatul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor din ordonanţa militară 3 şi cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.