Muzicianul britanic Liam Gallagher va susţine, în luna octombrie, pe arena O2 din Londra, un concert caritabil pentru lucrătorii NHS (National Heath Service). El se alătură, astfel, mai multor artişti britanici şi irlandezi care plănuiesc evenimente similare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gallagher a anunţat că show-ul va fi gratuit pentru angajaţii NHS, iar prin acesta îşi va arăta recunoştinţa pentru eforturile făcute de ei în timpul epidemiei de Covid-19, scrie The Guardian.

Arena O2 din Londra are o capacitate de 20.000 de locuri. Concertul lui este programat să aibă loc aici pe 29 octombrie.

Lucrătorii NHS pot aplica pe site-ul arenei pentru a primi bilete, gratuit, începând cu 15 aprilie. Fiecare are dreptul la două tichete.

Liam Gallagher este al doilea artist britanic de renume care anunţă în ultimele zile concerte gratuite pentru NHS. Trupa galeză Manic Street Preachers va susţine la Cardiff, în decembrie, două show-uri în beneficiul lucrătorilor din sistemul sanitar.

Cântăreţul pop Rick Astley va susţine, de asemenea, două concerte - pe Manchester Arena, la 28 octombrie, şi pe SSE Arena a Wembley, la 1 noiembrie. Accesul lucrătorilor NHS va fi gratuit. Pentru show-ul din Manchester biletele au fost epuizate în 30 de minute.

Paul Heaton şi Jacqui Abbott, compozitorii care stau la baza trupei Beautiful South, au anunţat şi ei două concerte pentru aceiaşi angajaţi, pe 13 şi 15 octombrie, în Nottingham (sold-out) şi Wembley.

Trupa irlandeză The Script va cânta pe 3Arena din Dublin, pe 9 februarie 2021, pentru 13.000 de lucrători britanici şi irlandezi din NHS. Şi în acest caz biletele au fost epuizate în 30 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.