Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, Maia Morgenstern şi Horaţiu Mălăele apar în videoclipul unei piese dedicate celor din prima linie în lupta cu coronavirusul, postat pe Facebook de Ministerul Afacerilor Interne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

În videoclip, încheiat cu câteva cuvinte rostite de Victor Rebengiuc (Vouă, celor din linia întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim!), apar cadre medicale, angajaţi SMURD, pompieri, poliţişti şi jandarmi.

“Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admiraţie şi preţuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună reuşim!
Mulţumim Smiley Ianis Hagi Simona Halep Nadia Comaneci @maiamorgenstern @horatiumalaele @raduzamfir @victorrebengiuc!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a MAI.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.