Clubul Celtic Glasgow a anunţat, vineri, că oficiali, membri ai stafului tehnic şi fotbalişti s-au oferit ca salariile să le fie reduse semnificativ sau unele plăţi întârziate în perioada aprilie – iunie, ca urmare a crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care nu îşi vor mai primi salariile întregi sunt antrenorul, directorii, jucătorii din prima echipă, staful primei echipe şi oficiali ai academiei Celtic.

“Le sunt recunoscător lui Neil (Lennon) şi jucătorilor săi pentru dorinţa lor de a ajuta. Îi sunt recunoscător şi echipei mele executive pentru dăruire. Apreciez foarte mult atitudinea tuturor celor implicaţi. Celtic se află într-o situaţie financiară puternică, dar nu suntem imuni la acest set unic de circumstanţe”, a declarat directorul executive Peter Lawwell.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.