Loredana Pădurean, profesor la MIT Sloan, va participa la conferinţa web „Business Innovation IN and OUT of crisis”, programată pentru 28 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loredana Pădurean, decan asociat la Asia School of Business, MIT Sloan, va discuta despre inovarea în business, în şi după criză.

Studiile cele mai recente ale profesorului Pădurean sunt canalizate pe strategie şi operaţiuni pentru antreprenori şi dezvoltarea principiilor companiilor antreprenoriale pentru a construi astfel de strategii si capabilitati, coerente cu obiectivele lor de business.

În ultimele două luni, ea a discutat cu mai mulţi directori de nivel global pentru a concluziona ce anume ar fi necesar pentru a supravieţui în timpul crizei şi pentru a reveni. Numitorul comun este antreprenoriatul.

Pădurean a analizat evoluţia companiilor de la stadiu incipient la cel de maturitate - „Entrepreneurial Evolution” - cu diverse etape, fiecare definită de o serie de atribute, tipologie de leadership şi de inovaţie.

Profesor Loredana Pădurean are un master în Comunicare şi Economie şi doctorat în Management şi este, de asemenea, pasionată de crearea de medii inovative de lucru.

Participarea la webinarul cu Loredana Pădurean de pe 28 aprilie, la ora 10:00, este restrânsă la 50 de persoane, iar taxa de participare este de 30 de euro (+TVA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.