Un jucător norocos NetBet Cazino a dat lovitura săptămâna trecută şi a câştigat uimitoarea sumă de 3,7 milioane de euro, cu o miză de doar 3,75 € - în timp ce se juca pe mobil!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta se juca la slotul Mega Fortune produs de NetEnt în dimineaţa zilei de 3 aprilie, când câştigurile au început să se dezlănţuie pe ecranul său!

NetBet Cazino oferă multe alte jocuri precum Mega Fortune, în care jucătorii se pot bucura de o experienţă desăvârşită şi de câştiguri top!

Gabriela Arnautu, CEO-ul NetBet, a declarat: „Este absolut fantastic ca jucătorii noştri să câştige un premiu atât de impresionant. Felicitări câştigătorului nostru!”

Mega Fortune este un nume potrivit pentru acest joc, mai ales, după câştigul memorabil al jackpot-ului de săptămâna trecută! Este un joc slot uimitor, care este foarte popular printre jucătorii de cazino online din întreaga lume.

Jucătorii au ocazia să îşi încerce norocul la trei jackpot-uri uluitoare - Mega Fortune Rapid, Mega Fortune Major şi bineînţeles Mega Fortune Mega Jackpot.

Mega Fortune Mega Jackpot este faimos pentru că oferă un jackpot complet progresiv, care adesea ajunge la sume care ating niveluri colosale! Această performanţă a reuşit-o şi jucătorul nostru, care, cu siguranţă, s-a bucurat de un weekend FOARTE FERICIT!

Acest jackpot progresiv probabil îi va schimba viaţa şi suntem siguri că gama largă de jocuri de la NetBet Cazino le va oferi multor alţi jucători astfel de experienţe unice!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.