Prinţul William şi soţia sa Kate îşi continuă angajamentele regale în ciuda izolării, dar respectând măsurile de siguranţă. Cuplul a realizat prima vizită virtuală din locuinţa lor din Norfolk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele şi ducesa de Cambridge au colaborat cu NHS, sistemul de sănătate public al Regatului Unit, cu scopul de a intra în contact cu copiii ai căror părinţi lucrează în prima linie. 

Videoclipul întâlnirii lor, distribuit de mai multe publicaţii britanice şi pe Instagram, îi arată pe Kate şi William veseli, discutând cu şcolarii şi echipele de la Casterton Primary Academy în Lancashire, o instituţie unde profesori au grijă de copiii cadrelor medicale, dar şi ai angajaţilor din centre comerciale şi din domeniul livrărilor. 

Prinţul şi soţia sa s-au întâlnit cu băieţi şi fete, care purtau urechi de iepuri şi care le-au arătat desenele lor şi alte activităţi creative. 

"A fost un moment absolut fantastic. Nu le-a venit să creadă", a povestit pentru DailyMail Anita Ghidotti, directoarea unităţii şcolare. 

Kate şi William au avut ocazia de a le mulţumi celor aflaţi în prima linie, care se luptă cu coronavirusul, precum şi celor care se ocupă de copiii acestora. 

"Asta ar trebui să-i liniştească pe toţi părinţii nevoiţi să lucreze, să ştie că are cineva grijă de copiii lor într-un cadru normal şi structurat dar şi că au un loc unde să fie în siguranţă", a spus Kate. "Bravo, tuturor, pentru că ştiu că circumstanţele nu sunt favorbabile". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.