Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce, în lunile martie şi aprilie, au cumpărat droguri şi le-au distribuit ulterior către consumatori din municipiul Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au stabilit că în lunile martie şi aprilie doi bărbaţi s-au aprovizionat în mod constant cu cantităţi semnificative de produse cu efecte psihoactive pe care le-au distribuit ulterior către consumatori din municipiul Tulcea.

La data de 7 aprilie, procurorii DIICOT Tulcea şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au organizat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi bărbaţi, după ce aceştia ar fi achiziţionat produse susceptibile a avea efecte psihoactive din municipiul Constanţa.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care cei doi se deplasau, anchetatorii au descoperit şi ridicat trei punguliţe din plastic, ce conţineau fragmente vegetale, două pliculeţe autosigilante cu fragmente vegetale, suma de 950 de lei şi trei telefoane mobile.

Poliţiştii le-au cerut celor doi bărbaţi să prezinte declaraţiile pe propria răspundere, prevăzute de Ordonanţa Militară numărul 4 şi astfel au constatat că ei au prezentat menţiuni false cu privire la motivele deplasării din municipiul Tulcea în municipiul Constanţa şi retur.

Cei doi au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive, fără drept, complicitate la efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive şi fals în declaraţii, iar pe data de 8 aprilie Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a lor pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.