Lansarea europeană şi în India din ultima lună a ajutat noul serviciu de streaming al Disney să atingă pragul de 50 milioane de abonaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney+ anunţă că are acum 50 milioane de abonaţi, după ce a fost lansat în India în urmă cu mai puţin de o săptămână şi parţial în Europa acum ceva mai bine de două săptămâni.

8 milioane de abonaţi are Disney+ în India, la 6 zile din momentul lansării.

Lansarea europeană a serviciului nu a decurs după cum plănuia Disney iniţial. Pentru a nu pune o presiune prea mare pe lăţimea de bandă, la cererea guvernului francez, Disney+ nu a fost lansat şi în Franţa din primul val.

Chiar şi aşa, cu 50 milioane de abonaţi acum, după ce în urmă cu două luni avea 22 milioane, Disney+ pare să fie un succes în India şi ţările europene în care este disponibil (Marea Britanie, Olanda, Germania, Italia, Spania, Austria şi Elveţia).

În 5 luni, Disney+ a reuşit să ajungă la aproape o treime din numărul total de abonaţi Netflix (167 milioane). Se confirmă, astfel, faptul că Disney+ va fi marea ameninţare pentru Netflix.

Acţiunile Disney au crescut cu 6% după acest anunţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.