Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a anunţat, miercuri, că poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanei sau persoanelor care au dat foc la Periş şi solicită şi verificarea fermei din zonă. Petrache a anunţat că cicepreşeintele CJ Ilfov, Rizia Tudoachem, se delasează la locul incendiului şi ţine legătura cu toate autorităţile.

Reprezentanţii CJ Ilfov au anunţat, miercuri, că sunt în legătură cu celelalte autorităţi din judeţ, după ce un incendiu a izbucnit în localitatea Periş.

”Am vorbit cu şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cu domnul Iacubuş. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanei/persoanelor care au dat foc, dar ar fi bine să facă cercetări şi pe numele firmei care are în proprietate acele terenuri care iau foc. Am vorbit cu cei de la ISU care spun că e teren accidentat şi că abia pot pătrunde, dar că speră să lichideze focul în vreo două-trei ore”, a declarat Marian Petrache.

Acesta a spus că este important ca pompierii să stingă incendiul cât mai repede ca să se limiteze poluarea, Garda de Mediu să ceară de urgenţă ca firma care deţine terenurile – Romsuintest, să ecologizeze zona, iar Poliţia şi Parchetul să găsească vinovaţii.

”L-am rugat pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Rizia Tudoache să meargă la locul incendiului. Domnul Tudorache este în strânsă legătură cu celelalte autorităţi ca să ştim exact cum se prezintă situaţia în teren şi care sunt măsurile dispuse”, a mai declarat Petrache.

Între timp, pompierii au anunţat suplimentarea dispozitivului din zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.