Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe Stephanie Grisham părăseşte această funcţie şi se întoarce în Aripa de Est (East Wing) în postul de şefă de cabinet a Primei Doamne Melania Trump, anunţă marţi posturile CNN şi ABC News, relatează The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mandatul său de purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump, Grisham nu a susţinut niciodată o conferinţă de presă tradiţionalăla Casa Albă.

Contactată de HufPost, Casa Albă nu a comentat imediat.

Grisham i-a succedat lui Sarah Huckabee Sanders în iunie 2019.

Ea a fost, de asemenea, directoare de comunicare a Executivului.

Anterior, ea a fost şefa de cabinet a Primei Doamne.

Noul şef de cabinet al lui Trump, Mark Meadows, care modifică echipa de comunicare din Aripa de Vest (West Wing), analizează mai multe candidaturi la postul de purtător de cuvânt, inclusiv a purtătorului de cuvânt al campaniei în vederea relagerii miliardarului republican, Kayleigh McEnany, dezvăluie CNN.

El analizează de asemenea candidatura purtătoarei de cuvânt a Departamentului Apărării Alyssa Farah în vederea unei funcţii în domeniul comunicării, au declarat două surse la curent cu dosarul pentru CNN.

Biroul Melaniei Trump a anunţat marţi revenirea lui Grisham în postul de şefă de cabinet.

”Sunt entuziasmată să o primesc pe Stephanie înapoi în echipă în această funcţie”, a declarat Melania Trump.

”Ea a fost un adevărat pilon şi un lider în administraţie  încă dinainte de prima zi şi ştiu că va excela ca şefă de cabinet. Apreciez tot ceea ce a făcut Lindsay Reynolds în ultimii trei ani şi îi urez succes în proiectele viitoare”, a adăugat Prima Doamnă.

”Continui să fiu onorată să servesc atât preşedintele, cât şi Prima Doamnă în administraţie”, a declarat Grisham.

”Înlocuitorii mei vor fi anunţaţi în zilele următoare şi voi rămâne în Aripa de vest pentru a ajuta la o tranziţie blândă atât timp cât va fi necesar”, a adăugat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.