David Sassoli, preşedintele Parlamentului European, a anunţat marţi că sediul din Strasbourg al PE va fi transformat în centru de testare şi tratare a Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Sassoli a anunţat marţi pe Twitter: „În cooperare cu autorităţile franceze, am pus la dispoziţie sediul Parlamentului European din Strasbourg pentru a fi transformat în centru de testare şi tratare a Covid-19. Vrem să fim cu oraşul gazdă şi cu cetăţenii săi în aceste vremuri dificile”.

Sediul din Strasbourg al PE are cinci clădiri, localizate în Cartierul European. Principala este „Louise Weiss”, inaugurată în 1999.

De la izbucnirea pandemiei, în Europa au fost înregistrate peste 50.000 de decese.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 75.000 de decese. Din totalul infectărilor, peste 287.000 de oameni au fost vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.