Postul de televiziune History va difuza, în perioada 13 - 19 aprilie, de la ora 23:00, seria de documentare „Misterele Bibliei”, care explorează unele dintre enigmele religiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noutatea acestor documentare, aduse împreună sub titlul generic de „Misterele Bibliei”, constă în folosirea ştiinţei şi a tehnologiei pentru analizarea momentelor biblice fundamentale.

În episoadele care alcătuiesc documentarul „Biblia Interzisă”, evangheliile şi epistolele din Biblie, dar şi texte precum Testamentul lui Solomon sunt examinate pentru a vedea în ce măsură a fost compromis adevărul de traducerile şi cenzura vremii.

Mai mult, miracole inexplicabile, intervenţii divine sau decizii greu de înţeles sunt interpretate atât de cercetători, cât şi de experţi teologi, pe parcursul mai multor episoade din documentarul „Secretele Bibliei”.

Seria include şi documentarul „Dovezi despre Dumnezeu”, care îşi propune să probeze existenţa divinităţii, folosindu-se de cele mai noi tehnologii.

Întreaga producţie „Misterele Bibliei” integrează perspective diverse ale unor cercetători, istorici, teologi şi lideri spirituali din întreaga lume, cu scopul de a prezenta o imagine complexă despre cea mai influentă carte scrisă vreodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.