Pompierii din Braşov au descoperit o persoană carbonizată în trenul 3535, care circula pe relaţia Braşov - Mediaş, la finalul intervenţiei pentru stingerea incendiului. Conductorul trenului nu ştia despre existenţa acesteia în vagon, iar anchetatorii încearcă să o identifice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Braşov a anunţat, luni dimineaţă, că, la finalul intervenţiei la trenul 3535, care circula pe relaţia Braşov-Mediaş, a fost găsită o persoană carbonizată, despre care conductorul nu ştia că se află în tren.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

”Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Mecidină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi stabilirea exactă a cauzelor incendiului”, a transmis IPJ Braşov.

Sursa citată a prcizat că dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un vagon al unui tren de călători care circula între Braşov şi Mediaş, incidentul având loc în apropierea staţiei Augustin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.