Câteva angajate de pe secţia Pneumologie 1 a Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti au transmis un mesaj pentru ”super eroii” din linia întâi a luptei împotriva pandemiei, într-un clip video postat pe Facebook şi realizat pe melodia ”Voi rezista”. ”Bravo” şi ”Mulţumesc” transmit cadrele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul video postat pe Facebook de o asistentă de la Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti a devenit viral foare repede, fiind distribuit de peste 8.400 de ori. Peste 250 de persoane au transmis mulţumiri cadrelor medicale, în comentarii.

Pe melodia spaniolă ”Voi rezista”, o asistentă dansează, iar colege de-ale ei afişează foi cu numele colegilor care luptă în linia întâi împotriva pandemiei şi cu mesajele ”Mulţumesc” şi ”Bravo”.

”Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babeş BUCURESTI, Secţia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stăm la muncă pentru voi, voi staţi acasă pentru noi!!”, este mesajul care însoţeşte clipul video.

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală erau infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajaţi ai unităţii care au fost deja testaţi. Aceştia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenţi şi restul asistente şi infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internaţi şi izolaţi în spital, în timp ce continuă testarea celorlalte cadre medicale.

În România au fost confirmate deja 3.613 cazuri de infectare cu coronavirus şi 146 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.