Un bărbat care a căzut în Dunăre, la Brăila, între corpul unei nave şi cheu, a fost salvat de poliţiştii de frontieră care asigurau supravegherea ambarcaţiunii. Bărbatul este şoferul unui camion care descărca cereale pe navă când a căzut în apă, fiind scos de poliţiştii de frontieră şi transportat apoi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brăila care supravegheau, sâmbătă dimineaţă, o navă sub pavilion Honduras aflată în dana 46 din incinta Zonei Libere Brăila - Perimetru 1, au observat că şoferul unui autocamion care descărca cereale din autotren în navă s-a dezechilibrat şi a căzut în Dunăre, între cheu şi corpul navei.

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru a-l scoate pe bărbat din apă şi a-l duce pe cheu. Totodată, au sunat la 112, astfel că acolo a ajuns în scurt timp un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale de specialitate, în momentul de faţă starea lui fiind stabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.