U.S. Air Force a recomandat deblocarea unor plăţi în valoare de până la 924 de milioane de dolari destinate Boeing, care fuseseră reţinute din cauza unor deficienţe ale avionului de alimentare cu carburant în aer KC-46, potrivit unui document obţinut de Reuters şi a unei surse apropiate situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recomandarea, care a fost trimisă oficialilor din cadrul Air Force care se ocupă cu contractele, are rolul să susţină soliditatea financiară a furnizorilor Departamentului pentru Apărare şi va elibera fonduri pentru numeroşi contractori, nu doar pentru Boeing.

Situaţia financiară a Boeing a devenit tot mai dificilă întrucât problemele economice provocate de pandemia de coronavirus a condus la un blocaj pe principalele pieţe de finanţare şi a redus cererea pentru avioanele comerciale ale grupului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.