Gothaer Asigurări Reasigurări, subsidiara locală a grupului german cu acelaşi nume, şi-a redus capitalul social cu 25 milioane lei, la 59,78 milioane lei, măsura fiind aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în şedinţa Consiliului ASF de miercuri a fost aprobată "modificarea actului constitutiv al societăţii Gothaer Asigurări Reasigurări ca urmare a reducerii capitalului social cu suma de 25 milioane lei, de la valoarea de 84,78 milioane lei la valoarea de 59,78 milioane lei", arată autoritatea.

Gothaer îşi majorase la finalul anului trecut capitalul social cu peste 1,9 milioane de lei, la valoarea de 84,8 millioane de lei.

De asemenea, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a mai decis acordarea avizului societăţii Marsh Broker de Asigurare - Reasigurare pentru desfăşurarea activităţii de creare de produse de asigurare în asociere cu asigurătorii.

A fost aprobată totodată numirea membrilor Consiliului de Administraţie ai societăţii Eurolife ERB Asigurări Generale, pentru un nou mandat: Alexandros Sarrigeorgiou (preşedinte), Vyron Sofos (vicepreşedinte), Anita-Laura Niţulescu, Georgios Kefalas şi Nikolaos Delendas, membri, precum şi numirea membrilor Consiliului de Administraţie ai societăţii Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, pentru un nou mandat: Alexandros Sarrigeorgiou (preşedinte), Vyron Sofos, (vicepreşedinte), Anita-Laura Niţulescu şi Georgios Kefalas, membri.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.