Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” va difuza joi şi sâmbătă, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook, spectacolele "12 oameni furioşi, o adaptare după filmul "12 Angry Men" de Reginald Rose, şi producţia "Ani de pribegie", de Aleksei Arbuzov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"12 oameni furioşi" este spectacol de licenţă, promoţia 2016-2019 coordonată de prof. univ.dr. Mircea Gheorghiu, lect. univ.dr. Mihai Brătilă. 

O dramă care tratează problema prejudecăţilor, a justiţiei şi a familiei. Cei 12 juraţi se confruntă cu un caz de crimă cu premeditare şi trebuie să decidă dacă un băiat de 18 ani va ajunge sau nu pe scaunul electric.

Distribuţia este formată din: Mara Roşioru, Tomer Jack Weissbuch, Anghel Andrei Cristian, Mădălina Stoica, Abdel Hafiz Laila, Miruna Blidariu, Visarion Udatu, Ilinca Ioana Neacşu, Gabriel Zaharia, Adrian Ban, Victoria Ecaterina Moraru, Sandu Ilie, Manuela Gloria Georgieva.

"Ani de pribegie", de Aleksei Arbuzov, este spectacol de licenţă anul III, la clasa conf. univ. dr. Puiu Şerban, coordonator: asistent doctorand Raluca Ghervan. 

Piesa ilustrează poveştile de dragoste şi frământările unor tineri aflaţi în faţa unor importante experienţe de viaţă. Chiar dacă cel de-al doilea Război Mondial se desfăşoară sub ochii lor, cel mai mare război este cel purtat cu ei înşişi, cu propriile sentimente. Apusul de soare, invocat adesea, le aminteşte tuturor personajelor să celebreze viaţa, chiar în mijlocul furtunii sau învreme de război. Dar nu lipsesc nici momentele de comedie, care "condimentează" tabloul unei Rusii care se zvârcoleşte. "Ani de pribegie" pune individul în slujba a ceva mai presus decât însăşi viaţa.

Distribuţia: Irina Noapteş, Vlad Linţă, Oana Moşneagu, Dorin Enache, Adelina Toma, Maria Magdalena Ţapu/ Patricia Cordoş, Claudian Şiman, Alexandru Prica, Anca Bejan, Claudia Ene, Timotei Grămesc, Shafizadeh Amir, Laura Arsene. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.