Autorităţile din localitatea engleză Lower Heyford au montat semne pentru a crea un sistem de circulaţie în sens unic pentru ca pietonii să nu se apropie prea mult, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bruce Eggeling, consilier paroh din Lower Heyford, Oxfordshire, a decis acest lucru după ce a realizat că există locuri înguste pe trotuarele din sat.

Oamenii sunt îndemnaţi să păstreze o distanţă de 2 metri, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Prin noile semne le este cerut să meargă prin localitate în sens contrar acelor de ceasornic, pe o buclă scurtă de 1 milă, şi în sensul acelor de ceasornic, pe una mai lungă, de 2,5 mile. 

Eggeling a spus că oamenii care merg prin sat urmează indicatoarele. „Ne supunem legii în Lower Heyford. Cred că este inevitabil că vor exista unii care vor protesta, dar cei mai multi cred că le-au acceptat. Nu este ceva obligatoriu”.

Satul are aproximativ 200 de gospodării, iar 40-50 de oameni s-au alăturat unei iniţiative caritabile, prin care sunt ajutaţi cei care se confruntă cu probleme financiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.