Simona Halep, deţinătoarea trofeului, a scris, miercuri, pe reţelele de socializare, că a aflat cu tristeţe vestea anulării turneului de la Wimbledon, dar aşteaptă cu nerăbdare să-şi apere titlul în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am aflat cu tristeţe că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut va rămâne una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Dar trecem prin ceva mai mare ca tenisul şi vestea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Şi asta înseamnă că voi avea şi mai mult timp pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneţi puternici şi încrezători", a scris Halep.

Turneul de la Wimbledon din acest an a fost anulat, a anunţat, miercuri, All England Club, organizatorul grand slam-ului londonez.

Turneul era prevăzut în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma situaţiei sanitare din Marea Britanie.

All England Club a anunţat că a134-a ediţie a turneului va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.

Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, iar sârbul Novak Djokovici, la simplu masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.