Celebrul festival de operă wagnerian de la Bayreuth (Germania), care urma să aibă loc la 25 iulie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat marţi organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii acestei instituţii mondiale prestigioase "regretă că trebuie să anuleze ediţia din 2020 din cauza epidemiei", au scrie ei pe site-ul evenimentului. Totodată, biletele cumpărate pentru ediţia 2020 vor fi valabile vara viitoare, potrivit organizatorilor. 

Regulile actuale de izolare vor face foarte dificilă organizarea repetiţiilor care ar trebui să înceapă în zilele următoare. În special "Inelul Nibelungilor", de Richard Wagner, va trebui interpretat. 

Compozitorul şi dirijorul Richard Wagner a fondat festivalul de la Bayreuth în 1876. 

Epidemia de coronavirus a cauzat deja amânarea mai multor întâlniri culturale, între care Festivalul de la Cannes. Alte evenimente prevăzute în această vară, între care festivaluri de muzică sau de teatru, sunt încă programate să aibă loc. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.