Un număr de 25 de poliţişti de la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti sunt izolaţi la domiciliu, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secţiei 19 Poliţie, medicul unităţii a dispus ca 25 de poliţişti să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliţiei Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu poliţişti de la alte subunităţi, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncţionalitate în activitatea secţiei de poliţie.
Asigurăm întreaga comunitate  că suntem în măsură să asigurăm un serviciu poliţienesc prompt şi să răspundem la solicitările cetăţenilor”, anunţă Poliţia Capitalei.
Sediul Secţiei 19 Poliţie din Bucureşti a fost dezinfectat marţi, atunci trei poliţişti fiind în izolare după ce au intrat în contact cu un coleg dintr-o altă structură a Ministerului de Interne confirmat cu coronavirus.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.