Încă de la apariţie, Terminator a avut un succes major şi a propulsat carierele lui James Cameron şi Arnold Schwarzenegger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până acum am avut şase filme Terminator, iar popularitatea seriei a dus şi la apariţia unor jocuri video. Spre exemplu, Terminator Genisys, lansat de Playtech în 2018, este un super joc la Casino Fortuna (Licenţa nr. 1160665W000326 emisă de ONJN, valabilă până pe 31.08.2026), apreciat de cei ce joacă la păcănele.

Fanii seriei aşteaptă să vadă şi al şaptelea film Terminator, dar până acum nu s-a făcut niciun anunţ oficial pe această temă.

Totuşi, în cele ce urmează vă vom prezenta 5 motive pentru care seria Terminator ar trebui să continue.

1. Povestea filmului poate fi modificată uşor. Scenariul până acum a fost captivant, dar filmele erau cumva blocate pe povestea lui John şi a Sarrei Connor. Totuşi, există şi alte povesti ce pot fi prezentate publicului. Aşa cum Star Wars a venit cu poveşti din afara universului Skywalker. Astfel, sunt atât de multe posibilităţi pentru ca seria Terminator să înceapă o nouă poveste încât merită o continuare.

2. Linda Hamilton s-a întors. Alături de James Cameron, o altă piesă care a lipsit din puzzle-ul Terminator de la al doilea film încoace a fost Linda Hamilton în rolul lui Sarah Conner. Mulţi fani consideră că Sarah era de fapt inima primelor două filme. La fel ca şi Cameron, Linda s-a întors în Dark Fate şi această apariţie a fost primită cu multă bucurie de fani. Cu un scenariu bun, ea poate avea o apariţie de senzaţie într-un eventual Terminator 7.

3. Acţiunea a fost la cote înalte în Dark Fate. Mulţi fani ai filmului consideră că Dark Fate, filmul apărut în 2019, a fost cea mai bună continuare de la Terminator 2 încoace. A impresionat în special prin scenele de acţiune, semn că echipa de producţie are în continuare o imaginaţie foarte bine conturată. Astfel de filme sunt tot mai rare la Hollywood în ultima perioadă şi ar fi păcat să pierdem un clasic de acţiune, având în vedere că are milioane de fani.

4. Se întrevede un viitor. Acţiunea din Dark Fate ne arată că scenariştii s-au pregătit pentru o continuare, cu un nou viitor în care se întrezăreşte un pericol. Cu siguranţă scenariul a fost făcut în aşa fel încât să aibă o continuare. Chiar dacă Dark Fate nu s-a bucurat de un succes major la box office, un scenariu bun pentru Terminator 7 i-ar putea da acestui film o nouă şansă.

5. James Cameron iubeşte acest film. Cunoscutul regizor a fost inclusiv scenarist la primul film din seria Terminator. L-a ajutat foarte mult în carieră, iar de atunci a fost artizanul unor filme impresionante. Revenirea sa s-a produs în Dark Fate şi este clar că regizorul iubeşte acest film, aşa că ar mai trebui să facă o încercare.

Seria întreagă a filmelor Terminator este următoarea:

The Terminator (1984)

Terminator 2: Judgment Day (1991)

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Terminator Salvation (2009)

Terminator Genisys (2015)

Terminator: Dark Fate (2019)

Terminator: Dark Fate a fost filmat în 2018 în Ungaria, Spania şi SUA. A avut lansarea pe 1 noiembrie 2019 şi a beneficiat în primă fază de recenzii pozitive din partea criticilor.

Totuşi, filmul nu a avut un mare succes la box-office. Încasările totale au fost de 261 de milioane de dolari, în condiţiile în care doar bugetul de producţie a fost estimat la 185-196 de milioane de dolari. Per total, Paramount, Skydance şi Fox au avut o pierdere de aproximativ 130 de milioane de dolari cu acest film. Totuşi, fanii Terminator mai aşteaptă o continuare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.