Artistul Damian Drăghici a ieşit duminică în balconul locuinţei şi a cântat pentru vecinii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neincetat hrană pentru suflet...Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe Facebook.

Damian Drăghici cântă la mai multe instrumente muzicale şi este şi compozitor şi producător muzical.

Între 1993 şi 2019, a înregistrat peste 20 albume solo, interpretând diferite stiluri muzicale - folclor, pop instrumental, new age, world music şi jazz - la nai. A fost artist invitat pe albumul "Winter solstice", apărut în 2006, premiat cu un premiu Grammy. 

Între 2004 şi 2006, a susţinut turneul european "Night of the Proms", cu 120 de concerte, a cântat alături de Joe Cocker, Zucherro, Cyndi Lauper, James Brown şi Shaggy. În 2006 a înfiinţat şi lansat proiectul "Damian & Brothers", care imbină muzică traditională lăutărească cu elemente din jazz, rock, raggae şi chiar dubstep. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.