James Dolan, patronul echipei de baschet New York Knicks, a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2, el fiind primul conducător de club din sportul american bolnav de Covid-19, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Omul de afaceri de 64 de ani, care deţine şi echipa de hochei pe gheaţă New York Rangers, s-a autoizolat la domiciliu, având simptome uşoare ale bolii Covid-19.

Potrivit contului de Twitter al echipei New York Knicks, Dolan continuă să conducă afacerile societăţii pe care o deţine, Madison Square Garden Co.

Cel puţin 14 jucători din NBA au contractat noul coronavirus, între care vedeta echipei Brooklyn Nets Kevin Durant şi Marcus Smart de la Boston Celtics.

Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost primul jucător infectat cu coronavirus şi, după ce testul său a ieşit pozitiv, campionatul NBA a fost suspendat, la 11 martie.

Gobert, Donovan Mitchell, tot de la Jazz, şi Christian Wood de la Detroit Pistons s-au vindecat deja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.