Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost anunţate, sâmbătă, numărul total ajungând la 29. Toate persoanele decedate sunt din judeţul Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 29.
Toate persoanele decedate sunt din judeţul Arad.
 
Este vorba de o femeie de 71 de ani din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, care s-a internat la Spitalul Judeţean, secţia Boli Infecţioase prin Unitatea de Primiri Urgenţe, în 25 martie. Din 27 martie a fost transferată în secţia de ATI, unde a decedat, în aceeaşi zi. Femeia avea, la internare, insuficienţă respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este în curs, pentru identificarea expunerii.
 
Al 28-lea deces este al unei femei de 74 de ani din judeţul Arad, internată în 18 martie în Clinica de Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind primit rezultat pozitiv în 27 martie. Ea a fost transferată la ATI în 26 martie şi a murit în aceeaşi zi.
 
Cel de-al 29-lea deces este al unei femei de 60 de ani, din judeţul Arad, internată în secţia de boli infecţioase Arad din 25 martie, apoi transferată în ATI în aceeaşi zi. Ei i s-au luat probe pentru testul de COVID-19 în 25.03.2020, rezultatul fiind pozitiv în 26 martie, ea murind în aceeaşi zi.
 
Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopţii şi sâmbătă dimineaţă, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.