Producătorul român de medicamente Biofarm a anunţat vineri că produce în continuare la cotele înregistrate înainte de pandemia provocată de noul coronavirus, iar compania a luat măsurile în vederea aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producţie pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfăşoare fără sincope, la capacitate de 100%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Biofarm răspunde provocărilor aduse de valul de îmbolnăviri cu Covid-19 conform principiilor şi valorilor asumate de companie şi îşi continuă activitatea în aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitările pacienţilor. Reprezentanţii companiei au luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producţie pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfăşoare fără sincope, la capacitate de 100%. Biofarm a asigurat toate stocurile necesare pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerinţelor pieţei”, arată un comunicat al companiei.

De asemenea, compania Biofarm precizează că, cu ajutorul resurselor digitale, are grijă ca schimbările aduse de măsurile de siguranţă impuse de autorităţi în modul de lucru să nu afecteze raporturile de activitate cu partenerii.

”Angajaţii Biofarm rămân în linia întâi pentru a le putea asigura pacienţilor tratamentele de care au nevoie. Printr-un comportament responsabil, compania a luat şi va lua toate măsurile necesare pentru ca angajaţii săi să fie în siguranţă, iar pacienţii să nu resimtă un stres suplimentar legat de tratamentul pe care îl urmează”, mai informează compania.

Conducerea Biofarm precizează că înţelege şi respectă deciziile luate de autorităţile române pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, drept urmare ”reprezentanţii companiei se informează permanent cu privire la aceste decizii şi le pun în practică”.

”Pentru a respecta solicitarea repetată a autorităţilor de distanţare socială, o parte dintre angajaţii companiei îşi desfăşoară şi îşi vor desfăşura activitatea de acasă în următoarele săptămâni”, spun ei.

Angajaţii care sunt implicaţi în procesele de fabricaţie (direct si indirect productivi), de care depinde producţia propriu-zisă, respectă programul de lucru adaptat situaţiei de fapt.

”Traversăm o perioadă extrem de dificilă şi de aceea apreciez efortul susţinut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producţie Biofarm să se desfăşoare fără sincope. Păstrăm standardele de calitate, eficienţă şi siguranţă cu care ne-am obişnuit consumatorii şi ne asigurăm că prin măsurile pe care le-am luat şi continuăm să le luăm suntem un aliat responsabil al luptei cu noul Coronavirus pentru binele pacienţilor”, spune Cătălin Vicol, director general.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.