Grupul italian Enel a anunţat joi că a încheiat o poliţă de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajaţi ai grupului la nivel global în cazul spitalizării cu virusul Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul precizează că instrumentul de asigurare, care a fost conceput special pentru nevoile grupului Enel, reprezintă primul de acest fel din lume şi este menit să garanteze sprijin la nivel global pentru pandemia în curs.

”Prin intermediul poliţei, Enel va garanta o indemnizaţie în numerar pentru toţi angajaţii Grupului care sunt spitalizaţi în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă. Poliţa va garanta beneficii suplimentare dincolo de cele oferite de toate celelalte instrumente de asigurare şi forme de asistenţă medicală deja disponibile angajaţilor grupului”, a informat grupul.

Acest instrument, dezvoltat în colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurări şi gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat în toate ţările în care Enel are angajaţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.