Serviciul american de streaming întâmpină probleme tehnice la nivel global, care împiedică utilizatorii să acceseze conţinutul sau să facă streaming în condiţii normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problemele au început miercuri seara, în jurul orei 18, când utilizatorii Netflix au sesizat întreruperi ale redării video sau nu s-au putut conecta deloc.

Sunt afectaţi utilizatori din întreaga lume, însă, cel mai mult par să fie afectaţi europenii şi americanii.

Unii utilizatorii spun că au aceleaşi probleme şi la ora redactării acestui articol, însă, pentru alţii, Netflix pare să funcţioneze normal sau aproape normal.

Site-ul oficial şi contul de suport de pe Twitter asigură utilizatorii că inginerii companiei încearcă restabilească funcţionarea normală cât mai repede posibil, însă, deocamdată nu există o aplicaţie oficială pentru aceste probleme.

Ar putea sau nu să existe o legătură cu recenta reducere a calităţii streaming-ului, pe care Netflix a operat-o. La cererea Uniunii Europene, Netflix a redus calitatea streaming-ului pentru a se evita blocare completă a internetului în Europa.

Însă, problemele Netflix au fost raportate în întreaga lume, ceea ce ar exclude această ipoteză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.