Un deţinut care a fost confirmat, luni, cu coronavirus, la Penitenciarul-spital Jilava, a avut rezultate negative atât la testul făcut după 24 de ore, cât şi la din ziua următoare. Astfel, deţinutul va fi scos din izolare medicală, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANP, persoana privată de libertate confirmată pozitiv la testarea pentru SARS-CoV-2, luni, 23 martie, la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, a fost retestată, conform metodologiei, la 24 de ore, iar rezultatul testării a fost negativ. În continuare, s-a procedat la o nouă testare, rezultatul obţinut miercuri fiind, din nou, negativ.

"În consecinţă, prin respectarea protocoalelor, măsura izolării medicale a persoanei în cauză încetează de la data prezentei", arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.