Cadre angajate ale unor spitale din judeţul Galaţi au fost confirmate cu coronavirus. Este vorba despre o asistentă de la Spitalul de Copii, o infiermieră de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi şi despre un biochimist de la Spitalul Judeţean Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit directorului Spitalului de Boli Infecţioase din Galaţi, dr. Mihaela Debita, o infirmieră din acest spital a fost confirmată cu coronavirus.

Femeia era asimptomatică, fiind izolată din data de 21 martie la domiciliu. La nivelul spitalului a fost dispusă o anchetă epidemiologică, fiind identificaţi contacţii apropiaţi ai infirmierei care au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Cei izolţi la domiciliu vor fi supravegheaţi prin telefon de DSP Galaţi.

Tot la Galaţi, a mai fost infectată cu coronavirus o asistentă de la Spitalul de Copii din Galaţi şi un biochismist de la Spitalul Judeţean Galaţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.