Gabriela Firea îi mulţumeşte, miercuri, lui Ionuţ Negoiţă pentru că a pus la dispoziţia Primăriei, gratuit, un hotel cu 107 camere pentru medicii şi asistentele din spitalele care tratează bolnavi de coronavirus. Hotelul va putea fi folosit de cadrele medicale începând de luni, 30 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc celor care au înţeles cât de importantă este solidaritatea faţă de semeni şi care ne-au ajutat şi au oferit spaţii de cazare eroilor din spitalele din Bucureşti! Mulţumesc Grupului Rin Hotels, domnului Ionuţ Negoiţă, care a răspuns apelului nostru şi a pus la dispoziţia Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii şi asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internaţi bolnavi de coronavirus şi care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă”, a scris, miercuri, Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit acesteia, începând de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziţia medicilor şi asistentelor din Capitală, fără plata, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă şi pentru a rămâne peste noapte.

Transportul acestora este, de asemenea, asigurat.

”Astfel de gesturi ne determină să credem că vom depăşi, împreună, această gravă criză din sănătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, a mai scris Firea.

În România au fost confirmate până marţi seară, 794 de cazuri de coronavirus, cele mai multe fiind în Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.