Un bărbat a fost reţinut de procurorii gălăţeni, după ce a omorât o bătrână, lovind-o cu toporul de mai multe ori în zona capului. El avea nevoie de bani pentru a-şi cumpăra substanţe halucinogene şi a furat de la victimă cerceii acesteia şi suma de doi lei găsită în locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pe data de 24 martie, un bărbat care avea nevoie de bani pentru a-şi cumpăna substanţe halucinogene a pătruns în locuinţa unei bătrâne şi a început să o lovească cu un topor în zona capului.

“În urma leziunilor traumatice cauzate în aceste împrejurări, victima a căzut la pământ, ulterior inculpatul sustrăgându-i suma de doi lei din incinta locuinţei şi o pereche de cercei de la urechi. Urmare a leziunilor suferite victima a decedat”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. 

Pe data de 25 martie, el va fi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.