Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a fost diagnosticat cu coronavirus. fiind internat marţi seară în spital. El spune că se simte bine, nu are simptome, că a fost infectat deşi şi-a luat toate măsurile de precauţie şi că din câte ştie, au fost diagnosticaţi pozitiv şi alţi colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă simt bine, sunt internat de aseară de la ora 22:00 pentru că rezultatele testelor au venit ieri seară. Eu mi-am făcut testele duminică. Din păcate, am ieşit pozitiv. Sunt în izolare la Spitalul Judeţean Suceava. Nu am simptome, dar trebuie să respect procedurile”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că a fost preluat de acasă de o ambulanţă SMURD.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că a mai făcut un test cu o săptămână în urmă şi rezultatul a fost negativ. Flutur a afirmat că şi-a luat toate măsurile de precauţie de la declanşarea epidemiei.

”Mai sunt şi alţi colegi care au fost diagnosticaţi pozitiv, nu numai eu”, a declarat Flutur, precizând că nu are alte detalii.

El a afirmat că acum măsurile sunt foarte stricte la Spitalul Judeţean Suceava,unde, conform INSP, 70 de cadre medicale au fost diagnosticate cu Covid-19. Gheorghe Flutur a relatat că a fost dus pe un culoar special şi a fost aşteptat la spital de o asistentă care avea echipament de protecţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.