Paco Sanz, fiul preşedintelui clubului Real Madrid, Lorenzo Sanz, decedat de Covid-19, a fost şi el testat pozitiv cu Sars-Cov-2, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paco Sanz, 47 de ani, fost fotbalist la Real Madrid B, Oviedo şi Mallorca, a fost internat în spital, la o zi după decesul tatălui său. Starea lui de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile.

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani, din cauza coronavirusului.

Sanz a murit la Madrid.

Bărbatul a fost internat la 17 martie, după ce i s-a înrăutăţit starea după opt zile în care a avut febră. După ce a fost internat, Sanz a fost testat pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul a fost pozitiv. O zi mai târziu, starea de sănătate a fostului preşedinte de club s-a agravat, iar sâmbătă, bărbatul a încetat din viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.