Pastele se apropie din ce in ce mai mult, motiv pentru care este recomandat sa incepi sa faci cumparaturile specifice acestei sarbatori si sa gandesti modalitatile in care sa amenajezi casa si gradina pentru aceasta perioada magica din an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca in casa decorezi cu diferite ornamente cu iepurasi si oua, in gradina ai ceva mai mult de lucru, mai ales daca iti doresti sa-ti petreci timpul in aer liber, cu toata familia si sa nu duci lipsa de nimic. Cu toate acestea, nu trebuie sa te sperii, deoarece, cu multa rabdare si perseverenta, nu exista sanse sa dai gres. 

Iata care sunt produsele de care ai nevoie pentru o amenajare de Paste ca la carte: 

  • Masa 

Atunci cand se aduna toata familia de Paste, iti doresti ca toti membrii sa se simta nemaipomenit, sa aiba o stare buna de dispozitie si momentele petrecute impreuna sa fie caracterizate doar de armonie si distractie. Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, trebuie sa te interesezi cu privire la cateva modele de mese pentru terasa, pentru ca pranzul luat cu cei dragi nu trebuie sa lipseasca in aceasta perioada. Este recomandat sa alegi un model de dimensiuni mari, conceput dintr-un material rezistent la intemperii si soare arzator, care sa ofere o stabilitate si durabilitate aparte. O poti amplasa atat pe terasa, in foisor, cat si pe iarba, chiar in mijlocul gradinii. Totul depinde de starea voastra de dispozitie si de vremea de afara. 

  • Scaune gonflabile si hamace 

In zilele de Paste, trebuie sa predomine relaxarea, confortul si bucuria de a trai, motiv pentru care este esential sa te interesezi cu privire la cateva hamace pe care sa le asezi riguros prin toata curtea. Nu trebuie sa lipseasca nici scaunele gonflabile pe care membrii familiei sa stea la povesti si glume. Este recomandat sa gasesti toate variantele prin care cei dragi sa se bucure din plin de aceasta sarbatoare.

  • Ghirlande cu lumini 

In momentul in care iti revezi parintii, surorile si verisorii doar de Craciun si de Paste, este recomandat sa amenajezi gradina cu ghirlande cu becuri cu lumina calda, pentru ca venirea serii sa nu sparga distractia. Acest tip de iluminat este unul care exprima intimitate, apropiere si optimism, fapt pentru care nu trebuie sa te sfiesti sa le agati chiar deasupra mesei, in jurul foisorului sau de-a lungul gardului. Acestea sunt folosite adesea de catre designeri, atat pentru amenajarile exterioare, cat si pentru cele interioare, ceea ce reprezinta inca un moitv pentru care trebuie sa le alegi. 

  • Flori 

In ceea ce priveste gradina, nu trebuie neaparat sa o impodobesti cu ornamente specifice Pastelui, ci poti doar sa-ti indrepti atentia spre cateva plante in ghiveci, pe care sa le agati atat deasupra usii de la intrare, cat si pe jos, pe terasa. Florile reprezinta optiunea ideala de decorare a gradinii, astfel incat nu trebuie sa stai departe de cele mai colorate si nici de cele exotice, deosebite dintre ele.  

In cele din urma, familia este cea mai importanta din viata oricarui om, iar Pastele reprezinta momentul perfect de revedere si apropiere fata de membrii acesteia. Fa tot posibilul ca gradina ta sa arate fabulos, sa fie cat mai primitoare si linistitoare, pentru ca clipele petrecute impreuna cu persoanele dragi sa fie de nepretuit.

Nu uita sa tunzi iarba, sa cureti aleea si sa cumperi o minge, un set pentru tenis si inca cateva jucarii pentru cei mai mici membrii ai familiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.