Apple se pregăteşte să lanseze în toamnă cel mai mare model de iPhone de până acum, cu un ecran de 6,7 inch. După trei ani în care a folosit acelaşi design, Apple este aşteptată să vină anul acesta cu mai multe noutăţi importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Analistul chinez Ming-Chi Kuo, cel care face an de an predicţii corecte în ceea ce priveşte produsele Apple, pe baza informaţiilor obţinute de la producătorii de componente, dă ca sigură lansarea unui model de iPhone mai mare decât orice alt smartphone de până acum al companiei americane.

Cu un ecran a cărui diagonală va măsura 6,7 inch, modelul în cauză va fi, cel mai probabil, şi cel mai scump scump telefon din seria pe care Apple o va prezenta în toamnă.

Noul iPhone de 6,7 inch va folosi un nou sistem de stabilizare a imaginii, care va realiza acest lucru prin mişcarea senzorului. Senzorul se va mişa în interior ca răspuns la mişcarea mâinii.

Acest sistem va fi implementat pe camera ultra-wide, singura care nu avea până acum un sistem de stabilizare. Celelalte două camere, cea wide şi cea telephoto, stabilizează imaginea optic, prin mişcarea lentilei ca răspuns la mişcarea mâinii.

Există varianta ca Apple să folosească noul sistem de stabilizare, prin mişcarea senzorului, la toate camerele foto montate pe noile iPhone-uri.

Kuo crede că, peste 2 ani, Apple va îşi va dota smartphone-urile cu lentile capabile de 5X sau chiar 10X zoom optic. În prezent, zoom-ul optic este 2X la iPhone.

Producţia noilor iPhone-uri nu este, deocamdată, afectată de coronavirus, Apple mergând în continuare pe o lansare în toamnă, la fel ca în anii anteriori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.