Metrorex arată că trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D, fiind vaporizat un biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex informează că, începând din 22 martie, trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită nebulizare 3D. Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat şi fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, în interiorul acestora.

"Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului şi a suprafeţelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colţ al vagonului, ci şi în traseele de ventilaţie a aerului. Aceasta este o măsură suplimentară de prevenţie şi protecţie pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea publicului călător", spun reprezentanţii Metrorex.

Societatea menţionează că încearcă implementarea de soluţii inovatoare de protecţie pentru combaterea coronavirusului, însă face apel la călători să respecte cu stricteţe măsurile de precauţie şi prevenţie comunicate deja de autorităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.