Fostul producător de film Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi viol de gradul trei, a fost infectat cu Covid-19 în închisoare, potrivit presei locale citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Weinstein a fost plasat în izolare în închisoarea de stat Wende din New York. El este unul dintre cei doi deţinuţi de aici care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, potrivit Niagara Gazette.

Reprezentatul lui Weinstein a declarat că nu are informaţii legat de acest lucru şi nici avocatul lui nu a putut confirma.

Întrebat dacă Weinstein a fost testat pozitiv, un reprezentant al închisorii a spus: „Nu a fost transmis asta nimănui din echipa de apărare. Punct. Nu putem confirma, nici comenta asupra acestei speculaţii”.  

Departamentul de corecţii şi supraveghere comunitară (DOCCS) al statului New York a confirmat pentru Variety că, din 43.000 de deţinuţi din întreg statul, 2 au fost testaţi pozitiv. Ambele cazuri, în închisoarea Wende. Nu au fost date informaţii despre starea lui Weinstein.

DOCCS a suspendat vizitele în toate unităţile din stat, ca măsură de precauţie.

Niagara Gazette a citat surse din închisoare. „Ele au vorbit sub anonimat, deoarece nu au permisiunea de a da informaţii despre starea lui Weinstein”.

Harvey Weinstein a fost transferat miercurea trecută de la închisoarea Rikers la Wende.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.