Doi bărbaţi aflaţi în pericol de înec, după ce li s-a spart barca pe Dunăre, au fost salvaţi de către pompieri. Ei au reuşit să înoate până la o insulă de pământ de unde au fost recuperaţi de echipele de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara, între localităţile Capidava şi Dunărea, după ce două persoane se aflau în pericol de înec. Astfel, doi bărbaţi se aflau într-o barcă, iar la un moment dat aceasta s-a spart şi s-a scufundat.
Cei doi au reuşit să înoate până la o insulă de pământ şi au început să strige după ajutor. Ei au fost auziţi de persoane de pe mal, care au sunat la 112.
La faţa locului s-au deplasat şase pompieri de la Cernavodă cu o barcă şi un echipaj SMURD. 
Cei doi bărbaţi au fost recuperaţi cu barca şi aduşi la mal. Cei doi bărbaţi erau conştienţi, cooperanţi, sufereau de hipotermie, fiind transportaţi la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.