Unsprezece persoane internate cu diagnostic de coronavirus în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au fost externate sâmbătă, numărul total al celor vindecaţi la acest spital viind de 47 de pacienţi, a anunţat sâmbătă seară primarul Timişoarei Nicolae Robu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat pe pagina sa de socializare că este pentru ultima dată când publică datele cu persoanele vindecate de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, unitate aflată în subordinea administrativă a Primăriei Timişoara.
 
”Aceasta este ultima comunicare de date numerice pe care o face subsemnatul, dat fiind că s-a hotărât că asemenea date vor putea fi făcute publice doar de la nivel naţional, de către Grupul de Comunicare Strategică. Aşadar, astăzi, o nouă zi bună la Timişoara: încă 11 vindecaţi în spitalul Primăriei Timişoara Victor Babeş. În total, avem acum 47 de vindecaţi dintr-un total de 55 avuţi pozitivi! Bravo medicilor timişoreni!”, a scris Nicolae Robu.
 
Primarul mai face apel la optimism, prudenţă, disciplină şi responsabilitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.